Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi

Yerleşkemizdeki Yağmur Suyu Giderlerinin Temizliği Yapıldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün olası yoğun yağış ve sel baskınlarına yönelik uyarısı sebebiyle Diş Hekimliği Fakültesinin ve Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezinin bulunduğu Kepez Yerleşkesinde; yağmur suyu rögarlarının ve gider borularının temizliği yapıldı.

Bu kapsamda yüz metrelik yağmursuyu gider borularında zaman içinde birikmiş ve akıntıya engel olabilen rusubat temizlendi. Aynı zamanda yağmursuyu hattındaki müdahale rögarlarının on bir tanesinin içi toprak ve rusubattan tamamen temizlendi.

Bir basınçlı su kamyonunun ve bir vakum aracının yer aldığı çalışmanın sonunda hattın tamamına su verilerek hattın çalıştığı gözlendi. İşin yapılması esnasında idare adına kontrol görevlileri de işbaşında hazır bulundu.